CAHAYA HATI IBU DAN ABAH: NURIMAN AINA & IMAN AJMAL

By: iman alwiera

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 12-Sep-2010 12:00 Email | Share | Bookmark
Sambutan Birthday Ajmal @ Rumah Nenek

Disebabkan birthday Ajmal jatuh pada bulan puasa...jadi terpaksa la tunda buat birthday
party dia masa raya...
sebab masa raya, dah tentu semuanya balik kampung...jadi ibu buat keputusan
untuk adakan sambutan birthday Ajmal ni kat rumah nenek je..
majlis serba sederhana je...cuma jemput keluarga abah di kampung dan jiran2 terdekat...
malam tu nenek sediakan bihun goreng dan set nasi tomato
gambar tak banyak sangat sebab birthday boy meragam...
yang over seronok, kakak Iman la...mcm birthday party utk dia la pulak

sebelum majlis, ada juga bacaan tahlil...tp ibu tak sempat ambil gambar..
Insya-Allah..semoga dimurahkan rezeki...dapat lagi adakan majlis ni pada tahun depan...































View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net