CAHAYA HATI IBU DAN ABAH: NURIMAN AINA & IMAN AJMAL

By: iman alwiera

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 4-Dec-2009 06:52 Email | Share | | Bookmark
Happy Birthday Iman...Iman Dah 4 Tahun...

Hari ni genap la umur Iman 4 tahun..
Alhamdulillah...syukur kerana ibu dikurniakan anak yg sihat & sempurna macam Iman..
Iman ni agak manja..terutama dgn abah
kalau Iman nakkan sesuatu..pandai sgt dia memujuk...
utk hadiah b'day thn ni..Iman mintak hadiah helikopter...huhuhuh
kalau mintak barbie doll tu ok la jugak...ni helikopter yg dia kenan
dah dia buat permintaan..kn la juga layan...
hrp2 nanti pjg la jangka hayat helikopter tu..jgn beli siang, malam dah jd bangkai sudah la..
sbb Iman ni jns 'kreatif'...semua mainan dia tak blh thn lama..
kalau beli anak patung..abis dia cacatkan anak patung tu..
kalau dpt gunting..rambut anak patung pun abis dibotakkan

perkembangan Iman setakat ni...normal la mcm budak umur 4 thn yg lain
dia suka nyanyi, menari, kacau adik , merajuk..
kalau mood baik...suruh apa pun dia sggp buat..kalau mood tak ok...byk la dia bg alasan..
kalau time tgk tv..remote Astro sentiasa ada di tgn dia...pantang tukar channel lain..trs dia alih 611..
susah jg bila dia dah pandai tukar channel sendiri..
lagi satu...Iman ni pantang sgt jumpa gunting..ada je bnda yg dia buat
dia penah gunting rambut dia smpai jd senget sebelah..gunting seluar & hampir2 gunting baju ibu
kalau ibu tak perasan..abis rabak le bj kurung ibu tu...

Apa2 pun..ibu & abah sayang sgt pd Iman, semoga Iman membesar dgn sht & pjg umur, murah rezeki & jd anak yg solehah, Insya-Allah

ni koleksi gambar Iman masa baby..



Iman masa sambut b'day..



Wednesday, 25-Nov-2009 01:09 Email | Share | | Bookmark
IMAN@CONCERT QDEES & WAJAH2 AJMAL...........

ANNUAL CONCERT QDEES DAMAI IMPIAN, BANGI
TARIKH: 14/11/09
TEMPAT: DEWAN PERMATA, PETRONAS

Dalam concert ni..Iman terlibat dalam persembahan 'modern dance'..& dia menari lagu 'The Sound of Music'..
memang seronok tgk Iman & kwn2 menari...part plg best bila diorang pegang tgn antara boy & girl..
mcm sehati berdansa pulak..hehhhe
tapi sayangnya...masa tu la juga bateri kamera habis...frust betul....
tgk org lain sakan ambil gmbr..rs sedih sgt..huhuhu
mujur la pihak sekolah ada rakam kan concert tu....& cd tu nanti blh la dibuat kenangan

ni gambar ni pun sempat ambil ms dah nak balik...tu pun gn kamera h/phone...




Yang ni pulak..wajah terbaru anak terunaku..Iman Ajmal
Ajmal ni mcm suka je ambil gambar....ikut perangai kakak dia agaknya
kalau betul mcm tu..bgs la..




kalau dah ada gmbr adik..kakak nya pun mesti menyelit la jugak...



Adik & Kakak...



Saturday, 7-Nov-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
JALAN2 KE ALAMANDA & BIRTHDAY PARTY MIRUL...

7 Nov 2009...Alya, mak ngah, pak ngah & nenek dtg ke rumah Iman...
kebetulan ibu & abah pun cuti hari tu..sempat la bawa diorang semua pegi Alamanda..
yg paling seronok, Iman & Alya la...sakan diorang main game hari tu




Balik dari Alamanda pulak..Iman pegi pulak rumah kawannya, Mirul..
Mirul sambut birthday hari tu...Alya pun ikut sekali..
kira meriah jugak la majlis tu..Iman pun enjoy dpt jumpa kawan2 dia






Thursday, 5-Nov-2009 01:05 Email | Share | | Bookmark
Iman & Ajmal...

Antara koleksi gambar Ajmal dari 1 bulan hingga 2 bulan...






Iman kat rumah...




Ajmal & Kakak Iman...






Saturday, 31-Oct-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
JUMPA ITA & FAMILY @ JM BARIANI, BANGI

Akhirnya sampai juga hajat nak bersua muka dan bertentang mata dgn Ita ni...
mmg seronok jumpa hang Ita..hang jns peramah...rasa tak puas lak menyembang
lenkali kalau turun KL..jgn lupa singgah Bangi lg no...
sorry la tak ajak hang pi rumah...kebetulan hari tu ada hal pulak..
jgn kecik hati pulak ye...

Gambar pun tak byk...jumpa pun sekejap
lps mkn..sembang2..dah tu terus bw haluan masing2...
apa2 pun mmg puas hati aku dpt juga jumpa hang & family...

haa..ni kira gmbr aku yg terkini...
ni la bdn aku skrg...tang perut tu yg tak tahan..buncit..huhuhuh







[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net